ДЕЗИНФЕКЦИЯ
обработка срещу вируси, бактерии и други патогени

Безплатна консултация    089 5474 153

или въведете номер, за да Ви се обадим ние

Какво е дезинфекция?

Дезинфекция са мерките и дейностите, които унищожават патогенни и болестотворни микроорганизми като вируси, бактерии и мицели. Чрез дезинфекция се предотвратява разпространението на заразни заболявания и е задължителна в заведенията, производството на хранителни продукти, здравните и детски заведения, хотелите и т.н. Когато дезинфекцираме помещения или открити пространства, ние използваме препарати, които напълно унищожават наличните на съответното място патогени, като в същото време не избелват тъкани и не увреждат мебели и техника.

Освен това ние си даваме ясна сметка за отговорността, която носим както за Вашето здраве, така и за бизнеса Ви. Затова използваме само препарати на водещи световни компании, които са безопасни за околната среда и не предизвикват алергични реакции. Всички препарати, с които работим, са одобрени от МЗ и Световната здравна организация, а ние самите сме сертифицирани по ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 и CEPA (Certified Professional Pest Management).

Как протича дезинфекцията?

Единствената подготовка, която е необходима, е в помещенията, които ще се дезинфекцират да няма открита храна. Ако имате домашни любимци, те също трябва да бъдат изведени извън мястото, което ще се обработва.

Дезинфекторите ни на място ще се погрижат да изберат най-подходящия препарат за пръскане, така че да унищожи напълно наличните вируси и микроорганизми без да увреди Вашите мебели, техника и оборудване.

В дезинфекцираните помещения не трябва да се влиза в продължение на един час след обработката. След това се проветрява и третираното място може да се ползва по обичайния начин напълно безопасно.

Защо фирма за дезинфекция

Основната причина професионалното дезинфекциране да е по-ефективно от това човек сам да почисти с препарати от магазините е достъпа. Обичайно хората успяват да измият повърхности като подове и плотове, но не и стени, тавани, ъгли, фуги и процепи, а често именно там могат да се намерят патогените - както мицели, така и вируси и бактерии.

Професионалното дезинфекциране е пръскане, като по този начин препаратът достига навсякъде и унищожава всички нежелани микроорганизми, които към този момент са налични в помещението.

Освен това, професионалните препарати за дезинфекция дават възможност да се променя концентрацията на работния разтвор според спецификата на обработваната площ, докато препаратите от магазините са с фиксирана концентрация, която в доста случаи е недостачна за конкретната ситуация.

Колко струва дезинфекцията?

Изберете обект и площ

Спешна поръчка?

Екип ще дойдо до 4 часа. Услугата се предлага само за София, Пловдив и Варна всеки ден от 07:00 до 19:00 ч.

Цената за дезинфекция е:

Цената е крайна и важи за София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Сандански и населени места в непосредствена близост. Ако Вашата заявка е за другаде, свържете се с нас по телефона.

Поръчайте дезинфекция на тази цена

Въведените данни при никакви обстоятелства няма да бъдат предоставяни на трети лица или да бъдат използвани за други цели, освен пряко свързаните с обработката на заявения обект.

Ще се свържем с Вас в рамките на следващите 30 мин. за уточняване на точното време на обработката. Ако поръчката е направена през нощта, ще се свържем на следващия ден след 9:00 часа.

Цената включва:

транспорт до адреса, независимо в коя точка на града се намира;

необходимите препарати за обработка на обекта;

третиране на обекта;

издаване на удостоверение за третирането.

Получавате безплатно:

консултация – попитайте ни и ние ще отговорим ясно и изчерпателно, независимо дали вече сте наш клиент или още не;

оглед и проучване на обекта, когато е необходимо;

инструкции за превенция и полезни съвети, съобразени с Вашия случай.

Безплатна консултация    089 5474 153

или въведете номер, за да Ви се обадим ние

 

В момента мобилни групи на Оргард работят в

София, Пловдив, Варна, Велико Търново и Сандански

Ако Вашият обект е другаде, свържете се с нас. Ще Ви предложим изгодна оферта за защита от вредителите.

Защо да се доверите на Оргард

  • Гаранция за всичко – защото поемаме отговорност за резултатите си
  • Цялостно решаване на проблема с вредителите на предварително ясна цена
  • Безвредни за хората и домашните любимци препарати и високотехнологично оборудване
  • Квалифицирани и отзивчиви служители, готови да отговорят на всеки Ваш въпрос
  • Дългогодишен опит – успешно се справяме с вредители вече 14 години
  • Бързина и точност – защото ценим Вашето и собственото си време

Оргард

София 1574
бул. Шипченски проход 65
телефон 089 54 74 153

e-mail: mail@orgard.eu

Работно време

Всеки ден 8:00 – 20:00 часа