Унищожаване на неизвестни вредители с гаранция

Когато не знаете какво Ви тормози

 

Безплатна консултация    089 5474 153

или въведете номер, за да Ви се обадим ние

Имате ухапвания и обриви, но не виждате вредителя или го виждате, но не знаете какво животно е това? Ако това е Вашият случай, то ние можем да унищожим вредителя – независимо какъв е – и да гарантираме за резултата.

Ние се справяме с неизвестните вредители в три лесни стъпки. Служител на Оргард…

  1. …прави оглед на засегнатите помещения и площи и анализира следите и щетите (обриви, ухапвания, оставени следи и т.н.);
  2. …идентифицира вредителя и къде се намира. В зависимост от вида на вредителя, ще разберете каква е цената за унищожаването му и колко е дълга стандартната гаранция. Само ако решите, служителят на Оргард го премахва;
  3. …отстранява вредителя и ако е необходимо, прави обработка със съответните препарати.

Не във всички случаи на неизвестни вредители се налага третиране с препарати – понякога самото физическо отстраняване на вредителя решава проблема трайно.

Независимо какъв е вредителят, Вие получавате съответната гаранция. Това означава, че ако видите отново нежелания гост, ние ще се върнем за нова обработка, която е безплатна за Вас. По този начин ние работим до пълно решаване на случая, независимо колко обработки се налагат, а Вие плащате само първоначално обявената цена.

След като обработката приключи, служителят на Оргард ще Ви инструктира в детайли какво да правите след това (проветряване, чистене и т.н.), както и как да се предпазите от този вредител в бъдеще.

Изберете вредител за повече информация и цени на стандартни случаи:

Абонамент ВСИЧКО

Абонамент ВСИЧКО

Поръчате унищожаване на неизвестен вредител

Въведените данни при никакви обстоятелства няма да бъдат предоставяни на трети лица или да бъдат използвани за други цели, освен пряко свързаните с обработката на заявения обект.

Ще се свържем с Вас в рамките на следващите 30 мин. за уточняване на точното време на посещението. Ако поръчката е направена през нощта, ще се свържем на следващия ден след 9:00 часа. По време на огледа ще бъде идентифициран вредителят и Вие ще научите цената. Чак след потвърждение от Ваша страна, служителите на Оргард ще обработят обекта. Поръчката не Ви ангажира с обработка.

Моят случай е друг
089 54 74 153

Подготовка за обработка

Как да подготвите обекта за обработка, ще научите на място от служителя на Оргард след като идентифицира самия вредител. Той ще Ви съдейства напълно за самата подготовка.

Безопасност при унищожаване на вредители

Безопасността е на първо място за нас. Затова внимателно избираме препаратите, с които работим и първо ги тестваме. Чак когато се убедим напълно в тяхната безопасност, ги внедряваме в работата си. Използваме само препарати на водещи световни компании, които са с дълготрайно действие и не предизвикват алергични реакции. Всички препарати, с които работим, са одобрени от МЗ и Световната здравна организация.

Преди обработката в зависимост от вредителя служителят на Оргард ще Ви инструктира как да защитите специфични домашни любимци като паяци и насекоми, ако имате такива, както и какви мерки за безопасност се вземат по време и след третирането.

Когато обработката приключи, служителят на Оргард ще Ви разясни подробно следващите стъпки (ако се налага да проветрявате, например или достъпа до третираното помещение), както и ще Ви посъветва как да се предпазвате от съответния вредител в бъдеще.

Безплатна консултация    089 5474 153

или въведете номер, за да Ви се обадим ние

 

В момента мобилни групи на Оргард работят в

София, Пловдив, Варна, Велико Търново и Сандански

Ако Вашият обект е другаде, свържете се с нас. Ще Ви предложим изгодна оферта за защита от вредителите.

Защо да се доверите на Оргард

  • Гаранция за всичко – защото поемаме отговорност за резултатите си
  • Цялостно решаване на проблема с вредителите на предварително ясна цена
  • Безвредни за хората и домашните любимци препарати и високотехнологично оборудване
  • Квалифицирани и отзивчиви служители, готови да отговорят на всеки Ваш въпрос
  • Дългогодишен опит – успешно се справяме с вредители вече 14 години
  • Бързина и точност – защото ценим Вашето и собственото си време

Оргард

София 1574
бул. Шипченски проход 65
телефон 089 54 74 153

e-mail: mail@orgard.eu

Работно време

Всеки ден 8:00 – 20:00 часа