Защото защитата на Вашия бизнес е нашия бизнес

 

Ние гарантираме трайно унищожаване на вредителите там, където развивате Вашия бизнес.
Ако по време на гаранционния период видите дори един вредител, ние ще направим отново нужните обработки, за да премахнем вредителите напълно.
Защото не плащате за пръскане, а за решение на проблема.

За безплатен оглед:    089 5474 153

Изберете вредител за повече информация и цени на стандартни случаи:

Абонамент ВСИЧКО

Абонамент ВСИЧКО

Офиси и административни сгради

Офисът е работно място за хора, а не дом за вредители. Затова колкото по-бързо вземете мерки срещу нежеланите нашественици, толкова по-скоро хората отново ще заработят нормално. Ние не предлагаме просто да напръскаме, а да унищожим напълно вредителите с гаранция за резултата. Това означава, ако в гаранционния срок видите дори един вредител, ние ще се върнем за нова обработка, безплатна за Вас. С нашите препарати офис техниката е в безопасност, като дори не се налага да се спира тока и да се разместват кабели (освен, разбира се, ако няма гнезда точно в тях). и защото знаем, че цените времето си, работният процес не се прекъсва в 90% от случаите. А ако се наложи прекъсване, то е за не повече от 20 минути. Вижте площи и цени за еднократно третиране или поискайте оферта за абонаментна поддръжка.

 089 5474 153Запитване за Офиси

Заведения и магазини

Вредителите в заведенията и магазините най-често се внасят отвън и понеже самият бизнес предполага влизане и излизане на хора, насекомите и гризачите могат да се окажат чест посетител. За да избегнете загубата на клиенти и приходи заради тях, ние предлагаме не само да ги унищожим, но и да гарантираме за резултата. За да защитим максимално репутацията Ви, извършваме обработките и в извънработно време.Освен това препаратите ни са безвредни както за хора, така и за машините и оборудването Ви. Понеже разбираме колко е ценно времето, не е необходима никаква предварителна подготовка на помещенията. Вижте площи и цени за еднократно третиране или поискайте оферта за абонаментна поддръжка.

 089 5474 153Запитване Заведения и магазини

Болници

Ние познаваме в детайли изискванията за хигиена и безопасност в болниците и знаем колко е важно изпълнението им. Разбираме също, че често пациентите и служителите не могат да напускат помещенията, а в тях често има и скъпа апаратура. Затова унищожаваме вредителите и извършваме дезинфекция с възможно най-малко обработки за колкото се може по-кратко време, като се съобразяваме напълно с Вашите специфични изисквания. Препаратите, които ползваме са безвредни за техника и хора, включително бебета, новородени и хора с алергии и не взаимодействат с медикаменти. И, разбира се, гарантираме резултата – ако видите дори един вредител, се връщаме за нова безплатна обработка. За повече информация, свържете се с нас.

 089 5474 153Запитване за Болници

Мащабно третиране

Когато безопасността на големи площи е Ваша отговорност, тогава Ви трябва надежден партньор и гарантирани резултати. Можете да ги намерите при нас, ако се налага да се извърши масирана обработка по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и фумигация на градове, села, паркове, стадиони, складове, силози, пристанища, летища и т.н. Ние познаваме процедурите за възлагане на подобни поръчки и участваме в търгове на обществени организации. Разполагаме и с всички документи, изисквани по ЗОП. Свържете се с нас и след безплатни консултация и оглед на обекта, ще изготвим подробна оферта, която напълно да отговаря на Вашите изисквания.

 089 5474 153Запитване за Мащабно третиране

 

1
Свържете се

Обадете ни се, пишете ни или оставете телефонния си номер и ние ще Ви звъннем, за да уточним часа и мястото на обработката. Ако не знаете какъв точно е вредителят, това не е проблем за нас – ние ще го разпознаем на място. Не е нужно да чистите или да подреждате – обичайният вид на помещенията ни помага да разберем от къде идват вредителите.

2
Оглед

В уговорения час ще дойдем и първо ще огледаме помещенията, стълбищата или двора, за да локализираме източника на проблема и да изберем най-подходящата стратегия за унищожението му. Ако е нужно да направите нещо – като да приберете бебешки играчки, например или да излезете от помещението – ние ще ви обясним какво и защо на място.

3
Обработка

Обработката обикновено продължава от ХХ до ХХ минути в зависимост от общата площ на помещенията. Препаратите са напълно безвредни за хората, така че щом приключим, веднага можете да ползвате стаите, стълбищата или дворовете.

Преди да си тръгнем, ще Ви предоставим протокол за обработка и ще Ви дадем съвети как да се предпазвате от вредители в бъдеще.

4
Гаранция

Гаранцията Ви вече е в сила – ако по време на гаранционния период видите дори един вредител, ние ще се върнем за нова обработка, която е безплатна за Вас.

А ако решите, можете да удължите допълнително гаранционния си срок.

Безопасност

Безопасността е на първо място за нас. Затова внимателно избираме препаратите, с които работим и първо ги тестваме. Чак когато се убедим напълно в тяхната безопасност, ги внедряваме в работата си. Използваме само препарати на водещи световни компании, които за безвредни за хората, домашните любимци, растенията и околната среда. Те са с дълготрайно действие, без специфичен мирис и не предизвикват алергични реакции. Всички препарати, с които работим, са одобрени от МЗ и Световната здравна организация.

Гаранция

Всички обработки, които правим са с гаранция. Това означава, че ако в гаранционния период видите дори само един вредител, ние ще дойдем и ще направим ново третиране, което е безплатно за Вас. Гаранционният срок е различен за различните вредители, като по Ваше желание може да бъде удължен допълнително. И понеже работим до трайно решаване на проблема, независимо от броя обработки, Вие плащате обявената цена.

Безплатна консултация    089 5474 153

или въведете номер, за да Ви се обадим ние

 

В момента мобилни групи на Оргард работят в

София, Пловдив, Варна, Велико Търново и Сандански

Ако Вашият обект е другаде, свържете се с нас. Ще Ви предложим изгодна оферта за защита от вредителите.

Защо да се доверите на Оргард

  • Гаранция за всичко – защото поемаме отговорност за резултатите си
  • Цялостно решаване на проблема с вредителите на предварително ясна цена
  • Безвредни за хората и домашните любимци препарати и високотехнологично оборудване
  • Квалифицирани и отзивчиви служители, готови да отговорят на всеки Ваш въпрос
  • Дългогодишен опит – успешно се справяме с вредители вече 14 години
  • Бързина и точност – защото ценим Вашето и собственото си време

Оргард

София 1574
бул. Шипченски проход 65
телефон 089 54 74 153

e-mail: mail@orgard.eu

Работно време

Всеки ден 8:00 – 20:00 часа