Забравете веднъж завинаги за вредителите у дома

 

Ние гарантираме трайното унищожаване на вредителите в дома Ви. Независимо колко обработки ще направим, Вие плащате обявената цена.

Безплатна консултация    089 5474 153

или въведете номер, за да Ви се обадим ние

Изберете вредител за повече информация и цени на стандартни случаи:

Абонамент ВСИЧКО

Абонамент ВСИЧКО

За жилището

Ние знаем, че домът е Вашата крепост и се грижим за безопасността както на Вас и семейството Ви, така и на домашните Ви любимци. Използваме най-добрите съвременни препарати, които са напълно безвредни както за хората и домашните животни, така и за растенията и околната среда. Вие не е необходимо да чистите и да изнасяте мебели преди обработката, а след нея можете да ползвате спокойно помещенията. А за резултатите гарантираме ние.

За жилищния вход

Жилищният вход е мястото, от което често идват много вредители – от бълхи и хлебарки до гризачи. Затова унищожаването на нашествениците там е изключително важно, за да си останат домовете чисти. Обичайната комплексна обработка на входа включва унищожаване на хлебарки и залагане на примамки за мишки и плъхове, но ако има и други вредители, се справяме и с тях. Разбира се, можем да унищожим и само конкретен вредител, като всичко е с гаранция.

За двора

Дворовете – независимо от размера им – са предпочитано място от гризачи, змии, кърлежи и насекоми. За да сте сигурни и спокойни по време на работа или почивка на двора, ние гарантирано унищожаваме насекомите и гризачите, прогонваме змиите, а ако се налага – дезинфекцираме. След обработката Ви инструктираме как да се предпазвате от вредители в бъдеще.

 

Как работим?

1
Свържете се

Обадете ни се, пишете ни или оставете телефонния си номер и ние ще Ви звъннем, за да уточним часа и мястото на обработката. Ако не знаете какъв точно е вредителят, това не е проблем за нас – ние ще го разпознаем на място. Не е нужно да чистите или да подреждате – обичайният вид на помещенията ни помага да разберем от къде идват вредителите.

2
Оглед и Обработка

В уговорения час ще дойдем и първо ще огледаме помещенията, стълбищата или двора, за да локализираме източника на проблема и да изберем най-подходящата стратегия за унищожението му. Ако е нужно да направите нещо – като да приберете бебешки играчки, например или да излезете от помещението – ние ще ви обясним какво и защо на място.

Обработката обикновено продължава от 20 до 60 минути в зависимост от общата площ на помещенията. Препаратите са напълно безвредни за хората, така че щом приключим, веднага можете да ползвате стаите, стълбищата или дворовете.

Преди да си тръгнем, ще Ви предоставим протокол за обработка и ще Ви дадем съвети как да се предпазвате от вредители в бъдеще.

3
Гаранция

Гаранцията Ви вече е в сила – ако по време на гаранционния период видите дори един вредител, ние ще се върнем за нова обработка, която е безплатна за Вас.

А ако решите, можете да удължите допълнително гаранционния си срок.

Безопасност

Безопасността е на първо място за нас. Затова внимателно избираме препаратите, с които работим и първо ги тестваме. Чак когато се убедим напълно в тяхната безопасност, ги внедряваме в работата си. Използваме само препарати на водещи световни компании, които за безвредни за хората, домашните любимци, растенията и околната среда. Те са с дълготрайно действие, без специфичен мирис и не предизвикват алергични реакции. Всички препарати, с които работим, са одобрени от МЗ и Световната здравна организация.

Гаранция

Всички обработки, които правим са с гаранция. Това означава, че ако в гаранционния период видите дори само един вредител, ние ще дойдем и ще направим ново третиране, което е безплатно за Вас. Гаранционният срок е различен за различните вредители, като по Ваше желание може да бъде удължен допълнително. И понеже работим до трайно решаване на проблема, независимо от броя обработки, Вие плащате обявената цена.

Безплатна консултация    089 5474 153

или въведете номер, за да Ви се обадим ние

 

В момента мобилни групи на Оргард работят в

София, Пловдив, Варна, Велико Търново и Сандански

Ако Вашият обект е другаде, свържете се с нас. Ще Ви предложим изгодна оферта за защита от вредителите.

Защо да се доверите на Оргард

  • Гаранция за всичко – защото поемаме отговорност за резултатите си
  • Цялостно решаване на проблема с вредителите на предварително ясна цена
  • Безвредни за хората и домашните любимци препарати и високотехнологично оборудване
  • Квалифицирани и отзивчиви служители, готови да отговорят на всеки Ваш въпрос
  • Дългогодишен опит – успешно се справяме с вредители вече 14 години
  • Бързина и точност – защото ценим Вашето и собственото си време

Оргард

София 1574
бул. Шипченски проход 65
телефон 089 54 74 153

e-mail: mail@orgard.eu

Работно време

Всеки ден 8:00 – 20:00 часа