Защо да наемете фирма за унищожаване на вредители, вместо да се опитате да се справите сами?

Свържете се с нас:    089 5474 153

С дребните неща вкъщи човек е свикнал да се справя сам - смяна на кран или брава, поправка на нещо счупено. Вредителите на пръв поглед изглеждат точно така - като нещо досадно, но напълно контролируемо. Освен това в момента в магазините и аптеките се продава голямо изобилие от препарати за унищожаване на вредители. Човек да се справи сам изглежда логично - купува си отрова и пръска. За съжаление това рядко води до успешен край. Причините са четири:

Препаратите срещу вредители

За да се продават свободно и да могат да се ползват в домашни условия, концентрацията на активните вещества в препаратите от магазините и аптеките е много малка. Това означава, че те не са достатъчно ефективни, за да унищожат трайно цялата популация. В голяма част от случаите при често третиране с такива препарати, вредителите развиват устойчивост към тях и те престават да им действат по какъвто и да било начин. Като лицензирана фирма за ДДД услуги ние ползваме професионални препарати, които са многократно по-силни и сме обучени как да ги употребяваме по безопасен за хората и домашните любимци начин. Това означава, че ако наемете фирма, в стандартния случай с едно единствено третиране въпросът с вредителите е приключен.

 

Цените

Обичайно хората сравняват цената на една опаковка от съответния препарат с цената на едно третиране. И, разбира се, цената на това да се справите сами е по-ниска. За да е вярна сметката, обаче, трябва да сравните колко пари ще похарчите за препарати (които не са евтини) за периода на стандартната ни гаранция. Защото вредителите не изчезват само с едно пръскане и Вие най-добре го знаете, щом четете това. Когато сравните тези две суми, се оказва, че е много по-евтино да се обърнете към професионална фирма за хлебарки, както често ни наричат. При нас плащате обявената цена, като тя е за премахване на вредителите, независимо колко обработки са нужни.

 

Местата на третиране

Освен от вида на препарата, това дали вредителите ще изчезнат, зависи и от къде точно се прави обработката. Обичайно когато хората се опитват да се справят сами, те пръскат или ръсят вещества там, където са виждали вредители. Различните вредители, обаче, имат различни навици и поведение, т.е. те се крият, хранят и размножават на различни места. Това, че ще напръскате мястото, където се хранят, не унищожава яйцата им, например, и така на същото място скоро идва да се храни следващото поколение. Понеже ние имаме значителни познания за вредителите и можем да откриваме и следите им, които са незабележими за повечето хора, когато обработваме помещенията Ви, ние третираме всички места, свързани по някакъв начин с полулацията. Така унищожаваме всички вредители с едно третиране.

 

Гаранцията за резултата

Когато се опитвате да се справите сами, няма гаранция за резултата - борбата Ви с вредителите може да продължи дълго. Освен, че унищожаваме цялата популация в момента, ние поемаме ангажимента да Ви пазим и за в бъдеще - това е смисъла на гаранционния ни период. Дългогодишният ни опит и специфичните препарати, които ползваме ни позволяват да Ви дадем конкретни съвети за Вашия случай, за да се предпазите от нежеланите гости в бъдеще.

 

Безплатна консултация    089 5474 153

или въведете номер, за да Ви се обадим ние

 

В момента мобилни групи на Оргард работят в

София, Пловдив, Варна, Велико Търново и Сандански

Ако Вашият обект е другаде, свържете се с нас. Ще Ви предложим изгодна оферта за защита от вредителите.

Защо да се доверите на Оргард

  • Гаранция за всичко – защото поемаме отговорност за резултатите си
  • Цялостно решаване на проблема с вредителите на предварително ясна цена
  • Безвредни за хората и домашните любимци препарати и високотехнологично оборудване
  • Квалифицирани и отзивчиви служители, готови да отговорят на всеки Ваш въпрос
  • Дългогодишен опит – успешно се справяме с вредители вече 14 години
  • Бързина и точност – защото ценим Вашето и собственото си време

Оргард

София 1574
бул. Шипченски проход 65
телефон 089 54 74 153

e-mail: mail@orgard.eu

Работно време

Всеки ден 8:00 – 20:00 часа