Унищожаване на ДЪРВЕНИЦИ с гаранция

За да спите спокойно отново без да изхвърляте мебели

Безплатна консултация    089 5474 153

или въведете номер, за да Ви се обадим ние

Успешна борба с дървеници с гаранция

Ние не пръскаме срещу дървеници. Ние напълно унищожаваме дървениците в дома Ви. Това означава, че цената не зависи от броя обработки – Вие плащате обявената цена за пълното им премахване.

Дървениците – заедно с комарите – са вредителите, които могат да превърнат нощите Ви в ад. И освен, че се крият във всякакви възможни пукнатини и процепи и трудно се откриват, те се размножават изключително бързо. Да се унищожат трайно дървениците, просто пръскане не помага, а изхвърлянето на мебели и ваденето на паркет за нас не е решение. Ние имаме специфичните знания и опит, благодарение на които можем да унищожим дървениците в дома Ви с една обработка. Затова Ви даваме гаранция за резултата. Това означава, че ако по време на гаранционния период Вие отново видите дървеница, ние ще се върнем да довършим борбата до пълното им унищожаване. Всички обработки – независимо колко са - по време на гаранцията са безплатни за Вас.

Сметнете вашата цена за Унищожаване на ДЪРВЕНИЦИ с гарация

1. Изберете обект и площ

2. Изберете гаранция

с ГАРАНЦИЯ 1 месец
с ГАРАНЦИЯ 3 месеца

3. Спешна поръчка?

елате СПЕШНО! (+29 лв.)

Екип ще дойдо до 4 часа. Услугата се предлага само за София, Пловдив и Варна всеки ден от 07:00 до 19:00 ч.

Цена за Унищожаване на ДЪРВЕНИЦИ:

Цената е крайна и е за пълното премахване на вредителите за гаранционния период, независимо от броя пръскания.

Изпълняваме заявки по тази цена за София, Пловдив, Варна, Велико Търново и Сандански и от населени места в непосредствена близост.

Ако Вашата заявка е за другаде, моля, свържете се с нас. Можем да Ви предложим изгодна оферта.

Поръчайте Унищожаване на ДЪРВЕНИЦИ с гаранция на тази цена

Въведените данни при никакви обстоятелства няма да бъдат предоставяни на трети лица или да бъдат използвани за други цели, освен пряко свързаните с обработката на заявения обект.

Ще се свържем с Вас в рамките на следващите 30 мин. за уточняване на точното време на обработката. Ако поръчката е направена през нощта, ще се свържем на следващия ден след 9:00 часа.

 • транспорт до адреса, независимо в коя точка на града се намира;
 • препарати;
 • третиране на обекта;
 • издаване на удостоверение за третирането с гаранция.
 • консултация – попитайте ни и ние ще отговорим ясно и изчерпателно, независимо дали вече сте наш клиент или още не;
 • оглед и проучване на обекта, когато е необходимо;
 • инструкции за превенция и полезни съвети, съобразени с Вашия случай.

Подготовка за пръскане срещу дървеници

Не е необходимо да подготвяте жилището или обекта за обработка против дървеници. Не чистете и не подреждайте специално – за нас е много важно да видим обекта в обичайното му състояние. Ако чистите, можете да заличите някои следи, които вероятно не Ви правят впечатление, но нашите служители са обучени да виждат и да се ориентират по тях. Освен това при разместване на мебели можете да промените обичайното им поведение и да ги разнесете допълнително с багажа. Препаратите, които ползваме са безвредни за хора, домашни любимци и растения. Ако на място служителите ни видят нещо специално, те ще се погрижат за защитата му.

Безопасност при пръскане срещу дървеници

Безопасността е на първо място за нас. Затова внимателно избираме препаратите, с които работим и първо ги тестваме. Чак когато се убедим напълно в тяхната безопасност, ги внедряваме в работата си. Използваме само препарати на водещи световни компании, които са с дълготрайно действие и не предизвикват алергични реакции. Всички препарати, с които работим, са одобрени от МЗ и Световната здравна организация.

При обработката срещу дървеници има 2 часа карантинен период, през който не трябва да има хора в обработените помещения. След като се проветри, помещението е безвредно за хората, в това число за новородени, бременни и страдащи от алергии. Безвредни са и за повечето домашни любимци – кучета, котки, други бозайници, птици, но е токсичен за рибки. Не влияе на домашните растения. Използваните от нас препарати са безвредни и за околната среда. Всички препарати, които използваме, са одобрени от Министерство на здравеопазването.

Препаратите срещу дървеници влияят на насекоми и на паякообразни, токсични са за рибки. Моля, имайте го предвид, ако отглеждате такива домашни любимци и непременно предупредете служителите на Оргард!

Два часа след обработката е препоръчително да не се влиза в третираните помещения. След като изтече това време, помещенията се проветряват и почистват. Възможно е след обработка да има слаба остатъчна миризма, но тя не е вредна за човека. След обработката служителите на Оргард ще Ви инструктират за по-нататъшните действия – пране, чистене и т.н.

Безплатна консултация    089 5474 153

или въведете номер, за да Ви се обадим ние

 

В момента мобилни групи на Оргард работят в

София, Пловдив, Варна, Велико Търново и Сандански

Ако Вашият обект е другаде, свържете се с нас. Ще Ви предложим изгодна оферта за защита от вредителите.

Защо да се доверите на Оргард

 • Гаранция за всичко – защото поемаме отговорност за резултатите си
 • Цялостно решаване на проблема с вредителите на предварително ясна цена
 • Безвредни за хората и домашните любимци препарати и високотехнологично оборудване
 • Квалифицирани и отзивчиви служители, готови да отговорят на всеки Ваш въпрос
 • Дългогодишен опит – успешно се справяме с вредители вече 14 години
 • Бързина и точност – защото ценим Вашето и собственото си време

Оргард

София 1574
бул. Шипченски проход 65
телефон 089 54 74 153

e-mail: mail@orgard.eu

Работно време

Всеки ден 8:00 – 20:00 часа