Унищожаване на ХЛЕБАРКИ с гаранция

За да спите спокойно отново.

Безплатна консултация    089 5474 153

или въведете номер, за да Ви се обадим ние

Успешна борба с хлебарки с гаранция

Не предлагаме пръскаме срещу хлебарки. Ние напълно унищожаваме хлебарките и трайно Ви защитаваме от тях. Това означава, че цената не зависи от броя обработки – Вие плащате обявената цена за пълното им премахване.

Хлебарките – освен, че са неприятни и разнасят зарази – се размножават бързо и стават устойчиви към отровни вещества в малки дози. Това е причината и спрейовете от магазините понякога да не дават желания резултат – просто активното вещество в тях е твърде малко. Ние познаваме от една страна особеностите и поведението на хлебарките, а от друга - ползваме най-ефикасните препарати. Затова твърдим, че ще ги унищожим заедно с яйцата им още с първата обработка и ще Ви дадем гаранция за резултата. Това означава, че ако хлебарките са от по-устойчив вид или влязат отново от съседни жилища и по време на гаранционния период Вие отново видите хлебарка, ние ще се върнем да довършим борбата до пълното им унищожаване. Всички обработки – независимо колко са - по време на гаранцията са безплатни за Вас.

Сметнете вашата цена за Унищожаване на ХЛЕБАРКИ с гарация

1. Изберете обект и площ

2. Изберете гаранция

с ГАРАНЦИЯ 3 месеца
с ГАРАНЦИЯ 1 година

3. Спешна поръчка?

елате СПЕШНО! (+29 лв.)

Екип ще дойдо до 4 часа. Услугата се предлага само за София, Пловдив и Варна всеки ден от 07:00 до 19:00 ч.

Цена за Унищожаване на ХЛЕБАРКИ:

Цената е крайна и е за пълното премахване на вредителите за гаранционния период, независимо от броя пръскания.

Изпълняваме заявки по тази цена за София, Пловдив, Варна, Велико Търново и Сандански и от населени места в непосредствена близост.

Ако Вашата заявка е за другаде, моля, свържете се с нас. Можем да Ви предложим изгодна оферта.

Поръчайте Унищожаване на ХЛЕБАРКИ с гаранция на тази цена

Въведените данни при никакви обстоятелства няма да бъдат предоставяни на трети лица или да бъдат използвани за други цели, освен пряко свързаните с обработката на заявения обект.

Ще се свържем с Вас в рамките на следващите 30 мин. за уточняване на точното време на обработката. Ако поръчката е направена през нощта, ще се свържем на следващия ден след 9:00 часа.

 • транспорт до адреса, независимо в коя точка на града се намира;
 • препарати;
 • третиране на обекта;
 • издаване на удостоверение за третирането с гаранция.
 • консултация – попитайте ни и ние ще отговорим ясно и изчерпателно, независимо дали вече сте наш клиент или още не;
 • оглед и проучване на обекта, когато е необходимо;
 • инструкции за превенция и полезни съвети, съобразени с Вашия случай.

Подготовка за пръскане срещу хлебарки

Не е необходимо да подготвяте жилището или обекта за обработка против хлебарки. Не чистете и не подреждайте специално – за нас е много важно да видим обекта в обичайното му състояние, за да се ориентираме от къде преминават хлебарките. Ако чистите, можете да заличите някои следи, които вероятно не Ви правят впечатление, но нашите служители са обучени да виждат и да се ориентират по тях. Препаратите, които ползваме са безвредни за хора, домашни любимци и растения, затова не е нужно да изнасяте саксиите, например. Ако на място служителите ни видят нещо специално, те ще се погрижат за защитата му.

Безопасност при пръскане срещу хлебарки

Безопасността е на първо място за нас. Затова внимателно избираме препаратите, с които работим и първо ги тестваме. Чак когато се убедим напълно в тяхната безопасност, ги внедряваме в работата си. Използваме само препарати на водещи световни компании, които са с дълготрайно действие и не предизвикват алергични реакции. Всички препарати, с които работим, са одобрени от МЗ и Световната здравна организация.

Препаратите, които ползваме са напълно безвредни за хората, в това число за новородени, бременни и страдащи от алергии. Безвредни са и за повечето домашни любимци – кучета, котки, други бозайници, птици и рибки, както и не влияят на домашните растения. Освен това, използваните от нас препарати са безвредни и за околната среда. Всички препарати, които използваме, са одобрени от Министерство на здравеопазването.

Препаратите срещу хлебарки влияят на насекоми и, в някои случаи, на паякообразни. Моля, имайте го предвид, ако отглеждате като домашни любимци насекоми или паяци! В такъв случай непременно предупредете служителите на Оргард!

Обработеният обект е напълно достъпен веднага след пръскането. В някои случаи е препоръчително подовете да не се мият обилно в следващите няколко часа (в такъв случай ще получите изрична инструкция от служителя на Оргард).

Безплатна консултация    089 5474 153

или въведете номер, за да Ви се обадим ние

 

В момента мобилни групи на Оргард работят в

София, Пловдив, Варна, Велико Търново и Сандански

Ако Вашият обект е другаде, свържете се с нас. Ще Ви предложим изгодна оферта за защита от вредителите.

Защо да се доверите на Оргард

 • Гаранция за всичко – защото поемаме отговорност за резултатите си
 • Цялостно решаване на проблема с вредителите на предварително ясна цена
 • Безвредни за хората и домашните любимци препарати и високотехнологично оборудване
 • Квалифицирани и отзивчиви служители, готови да отговорят на всеки Ваш въпрос
 • Дългогодишен опит – успешно се справяме с вредители вече 14 години
 • Бързина и точност – защото ценим Вашето и собственото си време

Оргард

София 1574
бул. Шипченски проход 65
телефон 089 54 74 153

e-mail: mail@orgard.eu

Работно време

Всеки ден 8:00 – 20:00 часа